Θέρμανση :
Home » » Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας (Φώτο)

Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας (Φώτο)

Rate it :
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 η Γενική Συνέλευση των μελών του συνδέσμου ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ «Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ». Εν συνεχεία κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας. Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θέματα και εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο.
Η συνέλευση διεξήχθη μέσα σε άριστο κλίμα και διάθεση και σε αυτό βοήθησαν οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν όλοι οι συνάδελφοι μεταξύ τους αλλά και τα κοινά προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά.
Το φλουρί έτυχε ο συνάδελφος κ. Τέγος Δημήτριος από την Καλαμπάκα, στον οποίο ευχόμαστε μια δημιουργική και αποδοτική χρονιά.( To δώρο για τον τυχερό ήταν ένα tablet )
Τέλος, μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε γεύμα στην αίθουσα του επιμελητηρίου.

Με αφορμή της γενικής συνέλευσης και τις διαστάσεις που έχει πάρει η "μαύρη" εργασία , επισημάνθηκε η ανάγκη ενημέρωσης των καταναλωτών να εμπιστεύονται μόνο αδειούχους συντηρητές και να ζητούν την αδεία τους καθώς και το φύλλο συντήρησης το οποίο είναι θεωρημένο από τον σύνδεσμο ή και την περιφέρεια Θεσσαλίας.





Share this article :
 
Από το Blogger.
TOP
Copyright © 2017. ΘΕΡΜΑΝΣΗ - All Rights Reserved
Template Distributed by: Blogger Templates