Θέρμανση :
Home » , » Χρήσιμες συμβουλές

Χρήσιμες συμβουλές

Rate it :
Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ
Ο εγκαταστάτης συντηρητής καυστήρων πρέπει να είναι εφοδιασμένος με άδεια που εκδίδεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Όλοι οι αδειούχοι συντηρητές έχουν στα χέρια τους αυτήν την άδεια που τους δίνει το δικαίωμα να εργάζονται νόμιμα και να αναλαμβάνουν υπεύθυνα τις συντηρήσεις.

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Κατάλληλος χρόνος για την συντήρηση του συστήματος καυστήρας - λέβητας είναι με τη λήξη της χειμερινής περιόδου. Με μια ακριβή ρύθμιση με ειδικά όργανα για την καλή λειτουργία του καυστήρα σας κερδίζεται μέχρι και 30%.
Επισημαίνεται ότι η συντήρηση είναι απαραίτητη να γίνεται κάθε χρόνο στους καυστήρες φυσικού αερίου (επίτοιχους και πιεστικούς).

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΦΥΛΛΟ ΕΛΕΓΧΟΥ
Στο τέλος των εργασιών συντήρησης ο αδειούχος συντηρητής εκδίδει το φύλλο ελέγχου καύσης, το οποίο έχει ισχύ μιας περιόδου λειτουργίας της θέρμανσης. Με αυτό το έγγραφο ο διαχειριστής ή ιδιοκτήτης ενημερώνεται για την ασφαλή και καλή λειτουργία του καυστήρα καθώς και είναι υπεύθυνος να συμμορφώνεται σε τυχόν παρατηρήσεις που αναγράφονται σε αυτό. Έχοντας στα χέρια του το φύλλο ελέγχου καλής λειτουργίας και καύσης του αδειούχου συντηρητή η ευθύνη μεταφέρεται στον αδειούχο συντηρητή.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ
Ο καυστήρας δεν είναι απλή ηλεκτρική συσκευή. Υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις συντήρησης και ρύθμισης. Για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία των καυστήρων υγρών και αερίων καυσίμων, ο εγκαταστάτης συντηρητής έχει ικανότητες και γνώσεις οι οποίες έχουν πιστοποιηθεί από κρατικό φορέα και επαγγελματική άδεια να ασχολείται με τη φωτιά.
Κάθε χρόνο όλοι οι αδειούχοι συντηρητές καυστήρων παρακολουθούν επιμορφωτικά σεμινάρια για να ενημερώνονται για τις εξελίξεις της τεχνολογίας, τα νέα συστήματα ασφαλείας και τις σύγχρονες απαιτήσεις περιορισμού της ρύπανσης της ατμόσφαιρας για το δικό σας συμφέρον και το καλό όλων μας. Επομένως για την ασφάλεια και τη σιγουριά σας όποιο καύσιμο και εάν χρησιμοποιείται επιλέξτε πιστοποιημένο αδειούχο εγκαταστάτη καυστήρων. Είναι οι μόνοι υπεύθυνοι.
Share this article :
 
Από το Blogger.
TOP
Copyright © 2017. ΘΕΡΜΑΝΣΗ - All Rights Reserved
Template Distributed by: Blogger Templates